A A A

Lokalna Grupa Rybacka „Dorzecze Soły i Wieprzówki”, Rajsko, ul. Edukacyjna 9, 32-600 Oświęcim
tel. (33) 843-60-17 | e-mail: biuro@dsiw.pl

Wymagania weterynaryjne przy sprzedaży bezpośredniej ryb oraz prowadzeniu produkcji i sprzedaży produktów pochodzenia rybnego w ramach działalności marginalnej, lokalnej i ograniczonej.

I. Tematyka szkolenia:
Podstawy prawne
Zasady rejestracji /wzór formularza/
Przedmiot i zasięg działalności
Formy i miejsca prowadzenia działalności
Asortyment i limity oferowanych produktów
Podstawowe wymagania weterynaryjne
Sankcje za naruszenia
Uwaga: w szkoleniu powinny być zawarte informacje w nawiązaniu do wytycznych Ministerstwa Rolnictwa i Rozwoju Wsi.


II. Zakres usługi:
1. Organizacja Sali wykładowej z zapleczem sanitarnym
2. Organizacja poczęstunku
3. Organizacja osoby/osób szkolącej
Poczęstunek obejmuje:
  1. kawa rozpuszczalna w saszetkach
  2. herbata w saszetkach
  3. ciasteczka, paluszki solone
  4. kanapki (bułki) z serem, wędliną i warzywami,
  5. cukier,
  6. cytryna,
  7. śmietanka do kawy,
  8. woda mineralna i sok – 0,3 l na osobę,
  9. opakowanie na catering - łyżeczki, kubki/szklanki, serwetki papierowe
 
III. Planowana liczba uczestników - 20 osób
Zleceniobiorca jest zobowiązany przygotować materiały szkoleniowe dla każdego uczestnika.
 
IV. Kryterium wyboru oferty:
Przy wyborze oferty Zamawiający będzie się kierował ceną oraz posiadaniem przez osobę szkolącą odpowiednich kompetencji/np. powiatowy lekarz weterynarii/.
 
V. Termin realizacji:
Planowany termin szkolenia: szkolenie 1 dniowe w lutym lub w pierwszej połowie marca 2015 roku
 
VI. Miejsce realizacji:
Obszar działania LGR, tj. gmina Brzeszcze, Kęty, Oświęcim /z wyłączeniem miasta Oświęcim/, Porąbka, Wieprz.
 
VII. Miejsce i termin złożenia oferty
Ofertę należy złożyć:
a) na piśmie w siedzibie zamawiającego, tj.
Stowarzyszenia Lokalna Grupa Rybacka „Dorzecze Soły i Wieprzówki”, Rajsko,
ul. Edukacyjna 9;
do dnia 10.10.2014r. do godz. 16.00
lub
b) e-mail na adres biuro@dsiw.pl
do dnia 12.10.2014r.
 
2011 - 2018 © Lokalna Grupa Rybacka Dorzecze Soły i Wieprzówki | Polityka cookies | realizacja: Wdesk | Licznik serwisu: 1593940 | Licznik podstrony: 585 | Odwiedzający on-line: 37 |

Operacja współfinansowana przez
Unię Europejską ze środków finansowych
Europejskiego Funduszu Rybackiego
w ramach Programu Operacyjnego
"Zrównoważony rozwój sektora rybołówstwa
i nadbrzeżnych obszarów rybackich 2007-2013"

Klik
Ten serwis, podobnie jak większość stron internetowych wykorzystuje pliki cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. | Polityka cookies