A A A

Lokalna Grupa Rybacka „Dorzecze Soły i Wieprzówki”, Rajsko, ul. Edukacyjna 9, 32-600 Oświęcim
tel. (33) 843-60-17 | e-mail: biuro@dsiw.pl


10.05.2012

Szkolenie „Staw i gospodarstwo rybackie w praktyce: wiedza rybacka dla początkujących”

W dniach 7 i 8 maja 2012 w Rytwianach Województwo Świętokrzyskie nasze Stowarzyszenie w ramach środka 4.2 „Wsparcie na rzecz współpracy międzyregionalnej i międzynarodowej” objętego Programem Operacyjnym „Zrównoważony rozwój sektora rybołówstwa i nadbrzeżnych obszarów rybackich 2007- 2013”, zorganizowało szkolenie dla pracowników biur  12 Stowarzyszeń LGR.W dniach 7 i 8 maja 2012 w Rytwianach Województwo Świętokrzyskie nasze Stowarzyszenie w ramach środka 4.2 „Wsparcie na rzecz współpracy międzyregionalnej i międzynarodowej” objętego Programem Operacyjnym „Zrównoważony rozwój sektora rybołówstwa i nadbrzeżnych obszarów rybackich 2007- 2013”, zorganizowało szkolenie dla pracowników biur  12 Stowarzyszeń LGR.

W szkoleniu wzięło udział 41 osób z terenu Polski południowej – pracowników biur Stowarzyszeń, które wspólnie realizują program współpracy międzyregionalnej i międzynarodowej.

W ramach szkolenia uczestnicy zostali zapoznani przez dr Andrzeja Lirskiego  z podstawami prowadzenia gospodarki rybackiej  oraz w ramach zajęć terenowych zwiedzili Gospodarstwo Rybackie Pana Wacława Szczoczarza, gdzie mogli praktycznie zweryfikować zdobytą w trakcie wykładów wiedzę.
2011 - 2018 © Lokalna Grupa Rybacka Dorzecze Soły i Wieprzówki | Polityka cookies | realizacja: Wdesk | Licznik serwisu: 1497930 | Licznik podstrony: 1225 | Odwiedzający on-line: 78 |

Operacja współfinansowana przez
Unię Europejską ze środków finansowych
Europejskiego Funduszu Rybackiego
w ramach Programu Operacyjnego
"Zrównoważony rozwój sektora rybołówstwa
i nadbrzeżnych obszarów rybackich 2007-2013"

Klik
Ten serwis, podobnie jak większość stron internetowych wykorzystuje pliki cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. | Polityka cookies