A A A

Lokalna Grupa Rybacka „Dorzecze Soły i Wieprzówki”, Rajsko, ul. Edukacyjna 9, 32-600 Oświęcim
tel. (33) 843-60-17 | e-mail: biuro@dsiw.pl


8.11.2012

SZLAK KARPIA

Zapraszamy wszystkich właścicieli gospodarstw rybackich, łowisk oraz podmioty prowadzące handel hurtowy lub detaliczny ryb, a także właścicieli lokali gastronomicznych do zgłoszenia się do Lokalnej Grupy Rybackiej „Dorzecze Soły i Wieprzówki” o przyznanie CERTYFIKATU „SZLAK KARPIA”.

Celem identyfikacji szlaku poprzez wizualizację tablicami jest informowanie społeczności o produkcji, sprzedaży lub podawaniu karpia i innych ryb słodkowodnych, zwłaszcza rodzimej produkcji w danych miejscach, dobrych praktykach w rybactwie oraz promocja zdrowego odżywiania się.

O certyfikat „SZLAKU KARPIA” mogą ubiegać się podmioty z obszaru LGR tj. gmin: Brzeszcze, Kęty, Oświęcim, Porąbka, Wieprz.
„Szlak Karpia” to dobry krok w kierunku promocji spożycia ryb jako zdrowego produktu. Produkcja ryb w gospodarstwach stawowych to pozytywny wpływ człowieka na przyrodę!

Zainteresowanych uzyskaniem certyfikatu „SZLAKU KARPIA” prosimy o zapoznanie się z zamieszczonymi poniżej ZASADAMI NADAWANIA CERTYFIKATU oraz zadeklarowanie uczestnictwa poprzez wypełnienie załączonej ANKIETY i dostarczenie jej do dnia 30.11.2012 r.  do biura Stowarzyszenia: Lokalna Grupa Rybacka „Dorzecze Soły i Wieprzówki”, Rajsko, ul. Edukacyjna 9, 32-600 Oświęcim lub przesłanie na nr fax: 33/ 843 60 17 lub e-mail: biuro@dsiw.pl .

Załączniki:
 
                                                                                                          Zapraszamy!
2011 - 2018 © Lokalna Grupa Rybacka Dorzecze Soły i Wieprzówki | Polityka cookies | realizacja: Wdesk | Licznik serwisu: 1581421 | Licznik podstrony: 1389 | Odwiedzający on-line: 92 |

Operacja współfinansowana przez
Unię Europejską ze środków finansowych
Europejskiego Funduszu Rybackiego
w ramach Programu Operacyjnego
"Zrównoważony rozwój sektora rybołówstwa
i nadbrzeżnych obszarów rybackich 2007-2013"

Klik
Ten serwis, podobnie jak większość stron internetowych wykorzystuje pliki cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. | Polityka cookies