A A A

Lokalna Grupa Rybacka „Dorzecze Soły i Wieprzówki”, Rajsko, ul. Edukacyjna 9, 32-600 Oświęcim
tel. (33) 843-60-17 | e-mail: biuro@dsiw.pl

Komitet ocenił wnioski VIII naboru

W dniu 3 kwietnia 2014r. Komitet dokonał oceny wniosków złożonych w ramach VIII naboru dla operacji polegających na:

„Wzmocnieniu konkurencyjności i utrzymaniu atrakcyjności obszarów zależnych od rybactwa” - sektor społeczny i gospodarczy
 
„Restrukturyzacji lub reorientacji działalności gospodarczej, lub dywersyfikacji zatrudnienia osób mających pracę związaną z sektorem rybactwa, w drodze tworzenia dodatkowych miejsc pracy poza tym sektorem”
- sektor społeczny i gospodarczy
Listy ocenionych operacji zawarto w załącznikach:
Zał. 1 Uchwała w sprawie listy ocenionych operacji polegających na „Wzmocnieniu konkurencyjności i utrzymaniu atrakcyjności obszarów zależnych od rybactwa" - sektor społeczny i gospodarczy

Zał. 2 Uchwała w sprawie listy ocenionych operacji polegających na „Restrukturyzacji lub reorientacji działalności gospodarczej, lub dywersyfikacji zatrudnienia osób mających pracę związaną z sektorem rybactwa, w drodze tworzenia dodatkowych miejsc pracy poza tym sektorem".

Wnioskodawcom przysługuje możliwość odwołania się od oceny Komitetu w terminie do 14 kwietnia 2014r.

Odwołania należy składać osobiście w siedzibie Stowarzyszenia LGR DSiW w godzinach pracy biura, codziennie w dni robocze od godz. 800 do 1600
2011 - 2023 © Lokalna Grupa Rybacka Dorzecze Soły i Wieprzówki | Polityka cookies | realizacja: Wdesk | Licznik serwisu: 2392065 | Licznik podstrony: 1772 | Odwiedzający on-line: 16 |

Operacja współfinansowana przez
Unię Europejską ze środków finansowych
Europejskiego Funduszu Rybackiego
w ramach Programu Operacyjnego
"Zrównoważony rozwój sektora rybołówstwa
i nadbrzeżnych obszarów rybackich 2007-2013"

Klik
Ten serwis, podobnie jak większość stron internetowych wykorzystuje pliki cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. | Polityka cookies