A A A

Lokalna Grupa Rybacka „Dorzecze Soły i Wieprzówki”, Rajsko, ul. Edukacyjna 9, 32-600 Oświęcim
tel. (33) 843-60-17 | e-mail: biuro@dsiw.pl


6.06.2012

Komitet ocenił wnioski IV naboru

W dniu 4 czerwca 2012r. Komitet dokonał oceny wniosków złożonych w ramach IV naboru dla operacji polegających na:
  • wzmocnieniu konkurencyjności i utrzymaniu atrakcyjności obszarów zależnych od rybactwa
  • ochronie środowiska lub dziedzictwa przyrodniczego na obszarach zależnych od rybactwa w celu utrzymania jego atrakcyjności lub przywrócenia potencjału produkcyjnego sektora rybactwa, w przypadku jego zniszczenia w wyniku klęski żywiołowej

Listy ocenionych operacji zawarto w załącznikach:

Zał. 1 Lista ocenionych operacji polegających na „Wzmocnieniu konkurencyjności i utrzymaniu atrakcyjności obszarów zależnych od rybactwa” dla sektora publicznego.

Zał. 2 Lista ocenionych operacji polegających na „Wzmocnieniu konkurencyjności i utrzymaniu atrakcyjności obszarów zależnych od rybactwa” dla sektora społecznego i gospodarczego.

Zał. 3 Lista ocenionych operacji polegających na „Ochronie środowiska lub dziedzictwa przyrodniczego na obszarach zależnych od rybactwa w celu utrzymania jego atrakcyjności lub przywrócenia potencjału produkcyjnego sektora rybactwa, w przypadku jego zniszczenia w wyniku klęski żywiołowej” dla sektora społecznego i gospodarczego.

Wnioskodawcą przysługuje prawo odwołania się od oceny Komitetu w terminie do 18 czerwca 2012r.

Odwołania są przyjmowane w siedzibie LGR DSiW w godzinach pracy biura, codziennie w dni robocze od godz. 800 do 1600.
2011 - 2018 © Lokalna Grupa Rybacka Dorzecze Soły i Wieprzówki | Polityka cookies | realizacja: Wdesk | Licznik serwisu: 1571634 | Licznik podstrony: 1453 | Odwiedzający on-line: 22 |

Operacja współfinansowana przez
Unię Europejską ze środków finansowych
Europejskiego Funduszu Rybackiego
w ramach Programu Operacyjnego
"Zrównoważony rozwój sektora rybołówstwa
i nadbrzeżnych obszarów rybackich 2007-2013"

Klik
Ten serwis, podobnie jak większość stron internetowych wykorzystuje pliki cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. | Polityka cookies